Ipoteze: viitoarea generatie Fiat Panda

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 23.11.2007
A treia generatie Fiat Panda va aparea in 2010, urmand sa vina cu un design radical schimbat fata de cel actual.

Esential

2010 este anul in care se va lansa viitoarea generatie Fiat Panda
1980 este anul aparitiei primei generatii Fiat Panda. A doua a aparut in 2003.

Unul dintre cele mai vandute modele ale celor de la Fiat, Panda, care la momentul lansarii sale a fost ales Masina Anului, se pregateste de o noua generatie. De fapt, "se pregateste" este mult spus, fiindca acesta va aparea in 2010, atunci cand Fiat pregateste o revolutie in designul citadinei sale.

Desi deocamdata nu au aparut pe strazile tarilor nordice la teste, exemplarele Panda 2010 incep sa apara in mijlocul atentiei prin desenele ipotetice efectuate de designerii italieni. Cele de alaturi le apartin baietilor de la Infomotori, care au combinat formele actuale ale lui Panda cu noile linii de design Fiat. Ce va ramane din toate aceste schite la final, ramane de vazut.

Sursa | Infomotori via Carscoop

Taguri: Fiat, Panda

Comentarii (3)

  • face lift vs restilizare
    imi plac autoipotezele. Sunt curioasa incepand cu virtualul ferrari suv si mai apoi cu panda 2010 pana la ce clasa a producatorului italian FIAT se vor opri?
    Nu de alta dar: atat designul SUV-ului Scuderiei cat si cel al mignonei Panda par a avea elemente comune cu liniile de design ale prototipului Alfa Romeo Kamal, combinate cu noua linie a Grande Punto-ului si a Fiat Bravo care au un melange de Maserati Coupe la scara redusa.

    Haideti baietii, puteti mai mult de un copy cat nereusit!
    0 0
  • ioana draga...
    toate modelele actuale peugeot au ceva in comun a capitolul design, ba chiar mai mult: si Renault si Citroen seamana intre ele. De conceptul de "Imagine de marca" ai auzit?
    0 0
  • prudentul
    Ionuţ dragă
    Mi se pare mie sau sesizez un aer de (nejustificată) superioritate masculină ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru