Jaguar anunţă două pachete de opţiuni pentru XJ

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 16.11.2011
Jaguar XJ poate fi echipat şi cu un pachet sport, iar clienţii pot opta şi pentru un "Speed Pack", care elimină limitarea electronică a vitezei maxime pentru modelele supraalimentate.

Clienţii Jaguar au la dispoziţie două pachete noi pentru XJ. Unul dintre acestea se numeşte Speed Pack, iar rolul său este de a elimina limitarea electronică a vitezei maxime pentru motoarele echipate cu compresor mecanic. Viteza maximă a acestor versiuni urcă la 280 km/h. Al doilea pachet se numeşte pachetul Sport şi este disponibil pentru toate motorizările cu excepţia unităţii V8 de 5.0 litri.

Pachetul Sport pentru XJ include un nou spoiler faţă, un spoiler spate de dimensiuni mai mari şi un finisaj negru lucios pentru grila faţă. Modelul este echipat cu jante de aliaj de 20 de inch şi prezintă etrieri vopsiţi în roşu. Posteriorul prezintă un set de evacuări duble. La nivelul interiorului, Jaguar XF primeşte scaune sport, ornamente piano black cu accente din fibră de carbon şi o paletă mai largă de culori. Modelele V8 surpaalimentate care sunt echipate cu pachetul sport pot beneficia şi de pachetul Speed, graţie faptului că primesc un pachet aerodinamic revizuit şi un sistem recalibrat de management al motorului.

Printre modificările aduse cu pachetul Speed se numără şi un software nou pentru ceasurile de bord digitale ale acestui model.

Cel mai ieftin Jaguar XJ costă 81.207 euro cu TVA inclus pe piaţa din România. Preţul este valabil pentru versiunea 3.0 D a lui XJ, care dezvoltă 275 Cp şi 600 Nm. Cel mai ieftin Jaguar XJ echipat cu motorizarea 5.0 V8 oferit pe piaţa din România costă 102.300 euro cu TVA inclus.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru