Jaguar si Land Rover au un nou presedinte

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 19.02.2010
Ralf Speth a fost numit presedinte executiv in cadrul Jaguar si Land Rover. Speth ii va raporta direct lui Carl Peter Foster, presedintele Tata Motors, si va fi responsabil de toate operatiunile companiei.

Jaguar si Land Rover au anuntat oficial ca il vor investi in functia de presedinte executiv pe Ralf Speth, omul care se va ocupa de toate operatiunile companiei. Speth va fi subordonatul unui alt presedinte proaspat investit in functie, Carl Peter Foster, care a preluat fraiele grupului Tata Motors.

Ravi Kant, vicepresedinte Tata Motors, a declarat ca "introducerea lui Ralf Speth in organigrama Jaguar si Land Rover va consolida managementul companiei si va ajuta la pastrarea pozitiei pe piata a celor doua branduri premium."

Speth, care il va inlocui pe David Smith, plecat luna trecuta, are o experienta de 22 de ani in industria auto europeana, activitatea sa bifand o serie de posturi de conducere la Ford si BMW. Speth nu este la primul contact cu Land Rover, in trecut fiind numit chiar vicepresedintele constructorului britanic, pe vremea cand era inregimentat la BMW.

via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru