Jaguar va deschide o academie de pilotaj

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 12.11.2009
Posesorii de Jaguar din SUA vor avea posibilitatea de a urma cursurile unei academii de pilotaj dedicate marcii britanice. Aceasta se numeste Jaguar R Performance Academy, iar cursurile incep pe 1 decembrie.

Englezii de la Jaguar vor deschide o scoala de pilotaj de performanta, intitulata R Perfromance Academy. Clientii Jaguar vor putea participa la cursurile acestei scoli de pilotaj incepand cu 1 decembrie, prima sesiune fiind aranjata la circuitul Homestead Miami Speedway. Norocosii care vor putea participa la aceste cursuri sunt clientii modelelor XKR si XFR, iar acestia vor fi ghidati pe circuit de catre instructori de top.

Participantii la aceste cursuri vor avea posibilitatea de a experimenta numeroase tehnici de pilotaj, care ii vor pregati pentru orice situatie pe care o pot intalni pe sosea. Mai mult decat atat, instructorii Jaguar vor invata participantii sa controleze modelele XKR si XFR cu sistemele de control al stabilitatii si tractiunii dezactivate.

Scopul acestei academii de pilotaj de performanta este de a invata soferii de Jaguar sa exploreze capacitatile vehiculului pe care il conduc si sa isi imbunatateasca abilitatile de pilotaj. Astfel, clientii Jaguar se vor bucura la maximum de masina pe care o conduc si vor deveni soferi mai siguri pe sine.

Cursurile acestei scoli de pilotaj au loc doar in Statele Unite ale Americii, iar toate sunt organizate pe circuite celebre din aceasta tara.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru