Jaguar XF şi XJ vor primi tracţiune integrală

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 15.09.2011
Jaguar a anunţat că în următorii trei ani va introduce tracţiune integrală pe modelele XF şi XJ din dorinţa de a putea concura cu rivalii germani.

Pentru a putea face faţă concurenţei puternice din segmentul premium, Jaguar a decis să ofere în următorii trei ani şi tracţiune integrală pe produsele sale. Modelele care vor putea livra puterea ambelor axe sunt XJ şi XF, preluând astfel soluţia abandonată odată cu renunţarea la platforma vechiului X-Type.

Adrian Hallmark, directorul de brand Jaguar, a declarat că adaptarea modelelor cu propulsie spate pentru a putea primi tracţiune integrală este o decizie foarte costisitoare. Cu toate acestea, ea este necesară, având în vedere oferta rivalilor germani şi cererea mare de astfel de versiuni pe pieţele pe care Jaguar activează.

Potrivit oficialilor britanici, XJ se descurcă bine pe segmentul limuzinelor, însă este întotdeauna loc de mai bine. De cealaltă parte însă, sedanul XJ are nevoie de un impuls pentru a revigora vânzările şi pentru a se putea bate cu omologii săi germani. Echipate cu tracţiune integrală, cele două modele vor ajuta Jaguar să mai reducă diferenţa covârşitoare care îi desparte pe britanici de cei de la BMW şi Audi. 

via | egm

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru