Jaguar XK60, editie comemorativa la Londra

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 16.07.2008
Jaguar va pregati o editie comemorativa XK60 pentru a aniversa 60 de ani de existenta a modelului sportiv.

Continuam si astazi serie evenimentelor comemorative Jaguar XK cu o stire despre o editie speciala pregatita de constructorul britanic. Aceasta va fi lansata saptamana viitoare in cadrul Salonului Auto de la Londra.

Este vorba despre o editie limitata a actualului Jaguar XK, pregatita in cinstea sarbatoririi celor 60 de ani de existenta ai sportivei. Seria modelelor XK a luat nastere in 1948 odata cu lansarea modelului XK120, un real succes la acea vreme.

Britanicii nu s-au grabit sa ofere prea multe informatii despre editie limitata insa au publicat o fotografie oficiala care dezvaluie intr-o oarecare masura look-ul restilizat. Cel mai probabil, editia speciala va beneficia de o serie de spoilere noi, o culoare unica "british green" si o serie de logo-uri care sa personalizeze exteriorul si interiorul.

Nu se cunosc inca detalii despre pretul de pornire al editiei limitate si nici alte informatii privind numarul de exemplare care vor fi oferite spre comercializare.

via | CarScoop

Taguri: Jaguar, XK, XK120, XK60

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru