Jaguar XKR 75: cadoul de 75 de ani al britanicilor pentru fanii lor

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 26.06.2010
Jaguar va prezenta în cadrul Goodwood Festival of Speed modelul aniversar XKR 75. Acesta a fost creat pentru a sărbători cei 75 de ani de la înfiinţarea companiei şi va fi produs în doar 75 de exemplare.

Esential

75 de exemplare ale lui Jaguar XKR 75 vor fi produse

Jaguar a pregătit o ediţie specială a modelului XKR pentru celebrarea celor 75 de ani de la înfiinţarea companiei. Modelul aniversar poartă denumirea de XKR 75 şi va fi produs în 75 de exemplare. Oficialii companiei au declarat că Jaguar XKR 75 va fi prezentat publicului pe 2 iulie în cadrul ediţiei de anul acesta a Goodwood Festival of Speed.

Sub capota modelului aniversar se găseşte propulsorul de 5.0 litri supraalimentat care livrează până la 535 de cai putere şi poate dezvolta un cuplu motor maxim de 655 Nm. Viteza maximă a lui XKR 75 a fost limitată electronic la 280 de km/h, iar sprintul de la 0 la 100 de km/h se produce în 4.4 secunde.

În plus faţă de aceste modificări, ediţia specială a lui Jaguar XKR a primit o suspensie nouă şi un pachet care îmbunătăţeşte manevrabilitatea maşinii. La exterior, Jaguar XKR 75 a primit o caroserie vopsită în gri şi negru. De asemenea, britanicii au pregătit pentru modelul aniversar un set de jante din aluminiu de 20 de inch. Preţul lui Jaguar XKR 75 în Marea Britanie este de 104.000 de euro şi va fi disponibil începând cu luna iulie.

Via | Jaguar

Comentarii (1)

  • comentariu
    asta da masina de viteza tineo asa cu aste
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru