Japonezii au creat primul kit de tuning pentru Honda Insight

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 31.07.2009
Un tuner japonez a dezvoltat primul pachet de tuning pentru Honda Insight. Modelul a primit un aspect extrem de agresiv si o garda la sol foarte redusa, dar motorul nu a fost modificat in niciun fel.

Tunerii de la Exclusive Zeus au creat primul pachet de tuning pentru noul Honda Insight. Desi cea de-a doua generatie a lui Toyota Prius a fost deja modificata de cativa tuneri, noul Insight nu a primit pana acum atentie din partea companiilor de acest tip. Pachetul pe care l-a primit Honda Insight din partea celor de la Exclusive Zeus este o premiera in randul hibridelor si ii confera acestui model un aspect extrem de agresiv.

Modelul a primit o suspensie sport care are o garda la sol extrem de joasa, precum si un set de jante imbracate cu pneuri cu talon ingust. La nivel estetic, Insight a primit o noua bara fata, care are un spoiler integrat, o grila innegrita, precum si un set de praguri laterale. Bara spate a fost si ea inlocuita, iar aceasta include si un difuzor de aer. Motorul, trenul de rulare si interiorul lui Honda Insight au ramas nemodificate.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • arata foarte bine, dar pacat ca e "all show and no go!"
    3 0
  • excelent arata, dar pacat ca nu au umblat si pe la motorizare.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru