Japonezii de la Abflug au creat un kit pentru Nissan GT-R

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 23.06.2009
Japonezii de la Abflug si-au adaugat numele pe lista tunerilor care au modificat Nissan GT-R. Acestia ofera un kit estetic pentru supercarul nipon.

Un tuner japonez a creat un kit estetic pentru Nissan GT-R, care completeaza lista lunga de pachete de tuning oferite pentru supercarul japonez. Noul pachet estetic subliniaza trasaturile estetice de fabrica ale lui GT-R si toate componentele acestuia sunt finisate in negru. Pachetul contine o buza inferioara pentru bara fata, un set de praguri laterale si o fusta pentru bara spate.

Bara spate a pachetului Abflug pentru Nissan GT-R contine un difuzor de aer integrat, iar aceasta este completata de un eleron din fibra de carbon. Optional, japonezii ofera si un set de jante de aliaj usor pentru Nissan GT-R. Din pacate pentru fanii lui GT-R, tunerii de la Abflug nu au creat si un kit de modificari mecanice pentru acest model.

Via | 4wheelsnews

Taguri: GT-R, Nissan, tuning

Comentarii (1)

  • A...
    Adica au uratit frumosul original.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru