Jarkko Miettinen va participa la Rally Show 2007

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 30.10.2007
Pilotul finlandez Jarkko Miettinen se va alatura celor mai buni piloti din CRR pentru competitia de la Sibiu.

Jarkko Miettinen, finlandezul care a participat la Raliul Iasului va fi prezent, sambata 3 noiembrie, si la Pirelli Rally Show.

"Mi-a placut foarte mult Raliul Iasului si de aceea, la invitatia lui Catalin Berari, am decis sa vin si la rally show-ul de la Sibiu. Ma gandesc chiar ca anul viitor sa particip la toate etapele din campionatul intern al Romaniei”, a spus Jarkko Miettinen. Finlandezul va concura pe un Mitsubishi Lancer EVO IX. Chiar daca nu a mai condus niciodata masina pilotului sibian, Jarkko Miettinen este convins ca nu va avea probleme de acomodare.

“Am concurat cu toate versiunile modelului Mitsubishi, de la EVO III la EVO IX, asa ca nu cred ca vor fi probleme de acomodare. Nu cunosc traseul absolut deloc, dar dupa recunoasteri voi incerca sa setez suspensiile cat mai bine pentru aceasta cursa”, a adaugat pilotul finlandez.

La Pirelli Rally Show 2007, competitie similara cu celebra Cursa Campionilor, sunt invitati toti pilotii din intrecerea interna care dispun de o masina de grupa N4 (cu tractiune integrala).

La startul competitiei de la Sibiu, pana in acest moment, si-au anuntat prezenta: Claudiu David (singurul pilot roman din WRC), Dan Gartofan (noul campion din CRR), Titi Aur, Sorin Badea, Heinz Göllner, Gûnther Graeff, George Grigorescu, Mihai Leu, Bogdan Marisca, Alexandru Pitigoi, Adrian Raspopa, Bogdan Stanoev, Marco Tempestini si Danny Ungur.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru