JE Design a creat un kit estetic pentru noul Seat Exeo

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 16.04.2009
Tunerii germani de la JE Design au creat un pachet estetic pentru noul Seat Exeo.

Germanii de la JE Design au creat deja un pachet estetic pentru noul SEAT Exeo. Sedanul de clasa medie al producatorului spaniol a primit o serie de elemente care ii cofera un aspect mai agresiv. Pachetul estetic JE Design pentru Seat Exeo contine o noua bara fata, o grila radiator noua si un spoiler fata nou.

Profilul lui Exeo este conturat de noile jante, disponibile atat pe 18 inch, cat si pe 19 inch si echipate cu anvelope de 225/40, respectiv 235/35. Pe langa noile jante, Exeo a primit si un set de praguri laterale si o bara spate cu un difuzor de aer integrat. Noul difuzor de aer are este imbracat intr-o folie care imita fibra de carbon si incadreaza noul sistem de evacuare dublu.

Via | Carscoop

 

Comentarii (4)

  • prea Audi
    Seamana izbitor de tare cu Audi A4 (privita din spate si din lateral). Oare chiar au ramas in pana de idei designerii de la Seat. Tot respectu pentru marca asta dar puteau fi mai originali.
    0 1
  • george
    CAND AU FOST ORIGINALI,
    multi au zis ca masinile arata monstruos...Ce sa mai faci ca sa fii original? Ca te uiti la masini pe strada si le confunzi de mama focului...toate-s aproape la fel...
    0 1
  • cristi
    exeo
    Cei care incearca sa se informeze inainte de a comenta un articol stiu ca exeo e bazat pe vechea generatie audi a4, deci nu avea cum sa fie altfel decat acesta.
    1 0
  • folie de carbon
    e folie de carbon si se foloseste si p alte parti ale masinii, parca era vreo 60 de euro metrul patrat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru