JE Design a creat un pachet pentru noul Seat Leon facelift

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 02.07.2009
Facelift-ul lui Seat Leon a primit atentie din partea tunerilor de la JE Design, care i-au creat un kit estetic deosebit.

Tunerii de la JE Design au creat un kit de tuning pentru versiunea facelift a lui SEAT Leon. Modelul a primit un kit de caroserie complet, alaturi de un set de jante, un kit de evacuare si un pachet pentru suspensie. Toate elementele de design create pentru Seat Leon facelift au fost fabricate din fibra de carbon.

Kit-ul de caroserie consta intr-un set de bare de protectie si praguri laterale, care este completat de un eleron reglabil si de un set de pleoape pentru faruri. Grila fata a fost schimbata cu una vopsita in negru mat, iar capota a primit o priza de aer suplimentara. Seat Leon a primit si un pachet pentru suspensie de la JE Design, care reduce garda la sol cu 35 milimetri pe puntea fata si 15 milimetri pe puntea spate. Optional, clientii Seat pot alege un kit care poate micsora garda la sol cu pana la 65 de milimetri.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru