Jeremy Clarkson despre decizia lui Stig de a se demasca: "Mă simt rănit, a fost şocant"

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 08.09.2010
După ce pilotul britanic Ben Collins a decis să rupă misterul Top Gear, anunţând că el este The Stig, Jeremy Clarkson se arată mâhnit de decizia acestuia. "Nu l-am înţeles" spune vedeta BBC.

Într-un interviu exclusiv acordat televiziunii online britanice Witney TV, Jeremy Clarkson susţine că decizia lui Ben Collins de a anunţa că el este The Stig a afectat întreaga echipă de producţie. "A fost şocant, a fost oribil, pentru că, personal, l-am plăcut. Nu am înţeles gestul său, pentru că există mii şi mii de persoane care şi-ar dori să facă parte din echipa noastră. Dar hai s-o luăm altfel şi să spunem că, pentru noi, Ben Collins e istorie", spune Clarkson.

Conform declaraţiilor vedetei celui mai vizionat program TV al lumii, Ben Collins îi era extrem de apropiat, astfel că nu înţelege motivele pentru care acesta a decis să scoată la iveală unul dintre cel mai bine păstrate secrete din televiziune. A venit de multe ori la mine acasă, am vorbit şi în tot acest timp el scria o carte, astfel că mă simt cu adevărat puţin rănit, a declarat Jeremy Clarkson.

În ceea ce priveşte viitorul The Stig, Clarkson a revenit la tonul care l-a consacrat, anunţând că pilotul secret al programului nu va fi în niciun caz unul dintre cei trei prezentatori care fac parte din echipa principală Top Gear: "Richard e prea mic, James e prea lent, eu sunt prea bătrân.

Dar vom găsi pe cineva care să poarte costumul noului Stig. Top Gear e puţin afectat, dar rămânem aceiaşi".

Întregul interviu cu Jeremy Clarkson poate fi vizionat AICI (derulaţi până la minutul 27:30)

Comentarii (7)

  • Ce trist........ :(
    14 2
  • motivele "despartirii" pot fi si altele decat publicarea acelei carti sau cinestie ce "suparare" ... pana la urma fiecare om are dreptul de a decide asupra propriei persoane ( ca vrei sau ca esti fortat sa faci ceva... tot decizie asupra propriei persoane se cheama :P )
    11 1
  • Edit traducere
    "a venit de multe ori la mine in acasa in vizita si in tot acest timp el scria o carte, astfel ma simt cu adevarat putin ranit."

    Numai bine.
    6 1
  • Mai este ceva ce JC a spus...la inceputul interviului..."greed is bad" = "lacomia e rea". Cred ca asta spune multe despre motivatia lui Ben Collins. Cu siguranta TopGear va gasi un inlocuitor lui Ben si cu siguranta ca va fi ceva regizat spectaculos...de-abia astept noul sezon.
    7 1
  • Tot inainte!
    L-au schimbat odata, il vor schimba si de data asta si Stig va deveni din nou un mister.
    Din punctul meu de vedere Top Gear nu si-a pierdut din farmec deloc si nu isi va pierde odata cu venirea noului Stig.
    8 1
  • bogdan
    cel mai tare ar fi sa-l angajeze tot pe ben collins in rolul lui stig. Cine va sti? :D
    13 1
  • Omu cred ca a vrut doar sa-si faca publicitate la viitoarea carte.Va dati seama ca o sa se vanda ca painea calda.Si-o fi facut socotelile,ma cat scot io pe emisiune in 5 ani si cat scot pe carte,in plus nu trebuie sa ma duc la munca in fiecare zi.Poate il angajeaza ia de la Fith Gear
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru