Joaca-te Ice Luge, noul joc web dezvoltat de AMG si Mercedes!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 22.12.2008
Mercedes a lansat in weekend Ice Luge, un joc in care fanii marcii pot pilota pe gheata un C63 AMG sau SL63 AMG.

Mercedes si divizia AMG au lansat in acest weekend traditionalul sau joc de Craciun. Ajuns deja la al patrulea an si devenit o traditie printre internauti, jocul anual AMG le pregateste fanilor marcii cate o surpriza in preajma Sarbatorilor de iarna.

In 2008, jocul se numeste oficial Ice Luge, fanii marcii fiind invitati sa concureze la bordul unui C63 AMG sau al unui SL63 AMG pentru a inregistra un timp cat mai bun pe o pista care seamana foarte mult cu cea de sanie sau de bob. Fiind un joc web, care nu necesita instalare, comenzile sunt extrem de simple iar modul de punctare reprezinta un calcul al timpului pe tur plius eventualele penalizari pe care fiecare jucator le strange pe parcurs.

Ca un joc adevarat si care se respecta, Ice Luge by AMG reuseste sa devina un joc foarte placut in perioada Sarbatorilor, jucatorii avand la dispozitie un mod prin care pot concura impotriva prietenilor sau colegilor de birou. Distractie placuta!

CLICK AICI pentru a juca Ice Luge.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru