Kia Carnival nu va mai avea un inlocuitor

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 24.09.2009
Kia a anuntat ca va opri definitiv productia lui Carnival in 2011, deoarece vanzarile din segmentul MPV-urilor mari sunt in scadere de o perioada indelungata de timp.

Coreenii de la Kia vor sista productia lui Carnival in anul 2011 odata cu incheierea ciclului de viata al acestui model. Kia Carnival nu va mai avea un succesor in viitorul apropiat deoarece coreenii au descoperit ca nu exista cerere suficienta pentru MPV-uri mari cum este Carnival, iar vanzarile sunt in scadere de cativa ani.

Modelul Carnival este un MPV cu sapte locuri, iar usile laterale erau culisante. Prima generatie a acestui model a fost lansata in 1999, iar cea de-a doua generatie a lui Carnival a debutat in 2006. Pe unele piete, modelul Carnival este comercializat cu numele Sedona, dar este oferit tot de Kia.

Anul 2011 va aduce in gama Kia si noul Magentis, despre care oficialii Kia din Marea Britanie au declarat ca va fi "un model foarte special". Conceptul lui Magentis exista deja si este la centrul Kia din Coreea, dar nu poate fi vazut de catre public. Design-ul acestui model a fost realizat de Peter Schreyer – seful departamentului de design european al celor de la Kia.

Via | Autocar

Comentarii (2)

  • despre mopede, triciclete si alte fiare contorsionate
    aceeasi politica ar trebui s-o aiba pentru toate masinile din gama

    parerea mea!
    6 3
  • Foarte urat vorbesti Vasi27.Ar trebui sa ti se stearga comentariu.
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru