Kia, partener oficial in cadrul Jocurilor Mondiale Militare de Iarna

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 19.03.2010
Kia a anuntat ca va furniza o flota de 30 de vehicule pentru Jocurile Mondiale Militare de Iarna, ce vor avea loc in Italia incepand cu acest weekend.

Kia isi doreste o prezenta constanta in domeniul sportiv. Astfel, inainte de a-si desfasura toate efectivele in Africa de Sud, unde va sustine Campionatul Mondial de Fotbal, constructorul coreean isi va indrepta atentia asupra jocurilor de iarna.

Potrivit unui comunicat de presa recent, Kia va fi partener oficial in cadrul Jocurilor Mondiale Militare de Iarna, programate sa se desfasoare intre 20 si 25 martie in Italia. Sportivii prezenti la Jocurile Mondiale vor concura la toate disciplinele de iarna, de la schi alpin pana la escalada.

Constructorul asiatic va pune la dispozitia organizatorilor o flota de 30 de masini, destinate transportului sportivilor si oficialilor competitiei in locatiile.

"Este o initiativa pe care am intreprinso cu entuziasm, din dorinta de a reafirma spiritul Kia intr-o competitie internationala si gustul pentru competitie, care este specific brandului", a declarat cu ocazia anuntului oficial, Giuseppe Bitti, director executiv al Kia Motors Italia.

Comentarii (1)

  • Gore din Chitila
    normal doar nu a-ti fi vrut sa mearga cu Duster
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru