Kit estetic de 173.000 $ pentru Aston Martin Vantage

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 05.08.2009
Criza nu inseamna nimic pentru unii. Tunerul american Elite a creat un kit estetic pentru Aston Vantage care costa aproape 200.000 de dolari. Fara masina.

Daca aveati impresia ca americanii se pricep exclusiv la tuning de tip bling-bling, renegociati-va pozitia. Compania americana de tuning Elite a realizat unul dintre cele mai interesante kituri estetice si tehnice din acest an. Bazat pe exclusivistul Aston Martin Vantage, modelul rezultat a fost botezat LMV/R, acronim care deriva din Le Mans Vantage Racer.

Principala modificare exterioara pe care Elite a adus-o la nivelul lui Aston Vantage este legata de inlocuirea tuturor panourilor din tabla cu unele din fibra de carbon. In plus, pentru a face fata noii provocari, Elite a dotat modelul de origine britanica cu un sistem ed evacuare sport si cu suspensii coborate care se potrivesc cu discurile de frana imense ascunse in spatele jantelor negre exclusive de 20 de inch.

In interior, fibra de carbon isi face din nou de cap, fiind prezenta pe panourile interioare ale usilor si pe bord. Materialul ultrausor este asortat insa cu piele Alcantara, element menit sa ridice nivelul de confort al interiorului unui model care transpira deja sportivitate si confort prin toti porii.

Conform comunicatului oficial al tunerului de peste Ocean, acesta va produce doar 30 de exemplare LMV/R, toate inseriate, urmand ca acestea sa poata fi admirate si comandate chiar in showroom-urile dealerilor Aston din State.

Desi modificarile nu ating motorul V8 de 4.7 litri de pe Vantage, pretul final al pachetului Elite este de 173.000 de dolari, in aceasta suma nefiind inclusa si masina.

via | Exotica Motorsports

Comentarii (22)

  • Stelian_Opincariu
    Daca esti Gigi Becali normal ca iti permiti o asa bitjuterie de masina................iar noi vom continua sa salivam la poza in continuare.
    2 11
  • magarul
    da, au transformat o sportiva eleganta intr-o sportiva violenta cu
    "tuseuri" comune pe orice alta masina. Americanii astia chiar nu au inteles ca designul european in speta englez nu e de nasul lor?
    13 3
  • pff
    sa-l ia domne cineva pe OPINCA asta din fata calculatorului k e lesinat nu a mai mancat de 3 zile.a inceput sa si povesteasca viata pe automarket...:)))))) e urmasul lui @brunetu...
    8 1
  • anonim
    @magarul
    eu zic sa te intorci la "masina" ta frantuzeasca/romaneasca ca aia e mai tare, ca vad ca Chevrolet Camaro editie Transformers ti-o faci in garaj cu pensula, kitul facut pentru Aston Martinul asta il vezi in fiecare zi (in curand ne zici ca ai facut si tu unul dar l-au lansat americanii inaintea ta).
    1 9
  • motor?
    la motor nu s-a "umblat" deloc?
    2 1
  • magarul cu pen(sula)
    anonimuleee....nu e destul sa stii sa citesti, important e sa si intelegi.
    6 2
  • "Desi modificarile nu ating motorul V8 de 4.7 litri de pe Vantage nu a fost modificat"

    Chiar nu a observat nimeni ca nu are sens?
    4 1
  • magarul din garaj
    modificarile "geniale" ne-au lasat pe toti in fund. Incredibilul tuning a fost atat de ASTONishing ca micile scapari sunt absolut nesemnificative.
    3 2
  • American tuning
    In sfarsit un tuner american care a scos ceva fain. E superba masina...
    @Replikate - si eu am observat greseala dar am trecut peste :)
    3 3
  • iulian
    meserie
    ...si aia cu "expira" sportivitate e tare...in adevarata limba romana...ceva similar cu "apreciere" si "depreciere"....niste adevarati inventatori in ale limbii!
    2 2
  • Cosmin
    Astn
    Americanii astia n-au inteles pana acum ca un Aston e diferit de un Lambo sau un Corvette?
    E facut sa alerge f bine dar sa te poti duce si seara la un dineu cu el... e un GT nu e o sportiva pur sange.
    In rest, un tuning urat cu spume care sa atraga ochiul meltenilor.
    2 2
  • Bogdan
    sunteti dusi
    Astia care va dati cu parerea pe aici...pe ce lume traiti?... cum sa zici....citez magarul ala prost "da, au transformat o sportiva eleganta intr-o sportiva violenta cu
    "tuseuri" comune pe orice alta masina. Americanii astia chiar nu au inteles ca designul european in speta englez nu e de nasul lor?"
    ...cum sa zici asta...esti un retard probabil care conduce un Spark si e mandru de asta!!! Tocmai asta e ideea de tuning...sa o faci mai "violenta", mai rea,etc., dintr-o masina normala...
    1 1
  • Bogdan
    mai omule...de ce zici tu ca designul european in speta englez nu e de nasul americanilor?? oamenii au tunat o masina europeana asa cum au stiut ei...si au tunat-o destul de bine...estetic vorbind...ca e prea scump...asta e altceva...dar tuningul le-a iesit!! si referitor la replica ta ...altceva mai bun nu aveai sa zici ca nu ai zis nimic cu "Tu scuipi impotriva vantului...
    Si iti place....."...nu ma cunosti si nu stii ce gandesc...pe cand la tine...e clar...esti un frustrat:)
    2 1
  • Hunter
    aston nu e pt tuning
    fiecare cu parerea lui. Kitul e chiar misto, cade bine pe masina. dar pana la urma esentialul e ca Aston Martin nu e masina de tunat..e o masina sport eleganta care "fuge" repede dar care e de asemenea confortabila la un drum lung si cum a zis cineva se potriveste si unui dineu, cruising. am avut ocazia sa merg in asa ceva..si sincer daca as avea eu, nu l-as modifica. E ca si cum Daniel Craig din 007 ar aparea in loc de costum/smoking , intr-un maieu mulat ca sa-si arate muschii, nu k i-ar veni rau dar nu se potriveste..parerea mea
    2 0
  • Bogdan
    Acelasi lucru am putea sa spunem si de Mercedes AMG sau Brabus, sau BMW Alpina!!
    Nici un seria 3 sau 5 sau 7 sau un Mercedes S nu e masina de tunat....e masina de lux...dar totusi se tuneaza...de ce nu va luati si de astia?? E "blasfemie" sa tunezi un Aston Martin...dar sa tunezi un S ce mai e???
    In fine...ai dreptate pana la urma HUNTER: fiecare cu parerea sa!:)
    1 0
  • tuning
    @magarul - prietene cred ca esti departe rau de tot cu realitatea. Parerea mea - vorba lui Vacaroiu - este ca tuning-ul este la el acasa tocmai in America. Am cateva intrebari pentru tine: cati producatori de motoare cunosti in Europa?, cati producatori de jante? vrei sa continuam??? vreau un nume din Europa sa-l pun langa acesta: "Chip Fosse". eu zic sa mai iei o gura de paie si vezi tu ce mai faci.
    2 0
  • magaru
    Chip Fosse nu face doar tuning. Incearca doar sa nu o faci pe desteptu' ca nu tine. Intrebarile pastreaza-le pentru tine.

    Si ca sa inchei. Raman la parerea ca AM nu este genu' de masina care sa "merite" un tuning. Si tu si ceilalti care sunteti cazuti pentru 4 jante negre, o aripa cumparata din bazar si negru de fum intinsa pe tabla.

    Am zis. Sper doar sa nu fie editat commentul
    0 2
  • Bogdan
    magarule esti limitat rau!
    Din cauza unor oameni ca "magarul" nu se fac progrese in lumea asta!!! Cum poti bai baiatule sa fii atat de limitat??? Cum??? Tuneaza-ti tu loganu ma din obor!! Si nu e vorba de meritat...pai daca nici AM nu merita un tuning pai cine pana mea mai merita?
    1 0
  • @Bogdan si magaru
    E momentul sa luati o gura de aer si sa va linistiti.

    Mai usor cu comentariile acide.
    1 1
  • magarul
    "merci" pentru editare. Un singur comment am avut mai "acid" si ati reactionat rapid. Celelalte replici, ale celorlalti, pana acum, nu le-ati vazut? Interesant cum la o parere pur personala am fost luat in balon si jignit fara sa va sinchisiti. Mi-ati mai editat commenturi si nu am spus nimic. Inteleg, de multe ori sar calul, dar astept aceeasi tratatie sa o aplicati si co-forumistilor.

    @Bogdan/@Ares, prietene, intelege o data: nu sunt de acord cu ACEST tuning. PERSONAL aceasta masina este perfecta asa cum a facut-o "masa": Ian Collum. Cand am vazut prima data DB7 (probabil ca pe vremea aia nici nu stiai ce insemna masini) am considerat-o perfectiunea in domeniul auto. De aici si pana la a fi facut retard, prost, limitat este, daca nu lipsa de bun simt macar , incapacitatea de accepta O ALTA PARERE. Si atunci putem vorbi de limitare, retard, etc. Daca tie iti place acest tuning sa-ti fie de bine. De gustibus....dar atat timp cat la un comment mai mult decat corect incepi sa "injuri" si sa te erijezi in cunoscator considerandu-i pe ceilalti niste retarzi pentru ca nu sunt deacord cu optiunile tale, asteapta-te sa-ti raspund pe masura (macar de as fi facut-o).
    2 1
  • Daca te uiti la sirul de commenturi...nu observi ca eu m-am luat numai de tine???...d c?...pt ca numai tu esti mai breaz si te iei de ceilalti si esti ironic si probabil ingamfat...si nu a zis nimeni nimic de nici un buric;)!!! Hai ca deja de la un tunning de AM am ajuns sa ne razboim aiurea!!
    Oricum...parerea ta nu o accept:)!!
    Sanatate si numai bine!
    0 0
  • magarul final
    da, ne razboim aiurea...
    da, sunt ironic,
    da, sunt ingamfat
    ...probabil ca am si de ce....

    io am disparut dar ne vom revedea prin zona.
    Numa bine!
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru