LA Show

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 26.07.2006
Pentru Salonul Auto de la Los Angeles, opt constructori au anuntat deja ca vor lansa modele in premiera mondiala.
Opt constructori auto, Audi, Ford, General Motors, Honda, Hyundai, Mazda, Nissan si Volkswagen, au confirmat ca vor prezenta modele in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Unele dintre aceste companii planuiesc mai multe lansari de modele. Producatorii se pregatesc intensiv pentru salonul auto din L.A. Spre exemplu, Nissan se gaseste la prima lansare in premiera mondiala la Los Angeles din 1999.

Andy Fuzesi, general manager la LA Auto Show a declarat:” Acesta este decat inceputul, mai sunt patru luni pana la deschiderea salonului, vor fi mai multe companii care vor lansa modele in premiera mondiala”. Tema salonului din acest an va fi “Un nou inceput”, denumire care sintetizeaza numeroasele lansari de modele. Organizarea evenimentului in acest an va avea o semnificatie deosebita, deoarece va fi prima data cand LA Auto Show va face parte din cadrul calendarului international.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru