Laguna 3 a fost lansat in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 12.03.2008
Renault a lansat pe piata noul Laguna la preturi cuprinse intre 17.900 si 25.900 de euro cu TVA inclus.

Esential

17.900 de euro cu TVA este pretul de pornire al noului model Renault Laguna.

Renault a lansat in Romania cea de-a treia generatie a modelului Laguna. Preturile pentru noul model sunt cuprinse intre 17.900 de euro cu TVA si 25.900 euro cu TVA.

Laguna 3 este comercializata in tara noastra in versiunile de caroserie sedan si estate. Gama de motorizari cuprinde doua propulsoare pe benzina (1.6 litri cu 110 CP si 2.0 litri cu 140 CP) si doua diesel (1.5 litri cu 110 CP si 2.0 litri cu 150 CP).

Pentru a treia generatie a modelului Laguna, Renault a introdus, pentru prima data in Romania, garantie de trei ani sau 150.000 de kilometri.

Sunt convins ca acest nou model va consolida pozitia de lider a Renault pe piata auto romaneasca”, a declarat, marti seara, directorul comercial al Renault Nissan si Dacia in Romania, Jacques Daniel.

Termenul de livrare poate varia de la cateva zile, pana la maxim doua luni si jumatate, in functie de disponibilitatea pe stoc a modelului ales de cumparator si de dotarile optionale cerute.

Taguri: Laguna, Renault

Comentarii (6)

  • e prea scumpp!
    e prea scump, mai scump decat Mondeo si Mazda ,in juma de an intra la promotie singur !!!
    0 0
  • Un priceput
    Renault a uitat sa faca masini frumoase
    Designul parca este de Citroen C5 vechi. Tocmai acum cand Citroen lanseaza noul C5, mult mai statutar. Poate domnul cu nume de whisky (Jack Daniels) va alege ca masinile aduse in Romania sa aiba mai multa personalitate.
    0 0
  • design si pret
    La cap design exterior nu e chiar ce mi-am dorit insa la restul cap exceleaza. Are un interior incredibil de frumos, materiale excelente, calitate a fabricatiei clar superioara clasei iar motorizari excelente raportate la piata noastra. Pretul de asemenea mi se pare corect. Singurul motiv care m-ar determina sa aleg Mondeo ar fi designul exterior mai reusit si un sasiu mai sport(asa releva testele). Laguna insa e f comfortabila si ofera o ambianta interioara mult peste mondeo precum si performante mai bune ( sprint, vit max, dist de oprire, slalom etc ). Multa lume penalizeaza directia electro-asistata de la Renault pt ca nu ofera feedback corect pe viraje(fata de BMW ) insa Laguna nu doreste a fi o sportiva premium ci doar o masina performanta, comfortabila, fiabila si SIGURA. Si sincer dar cu Laguna de 2.0 150CP (26 000 eur FULL) esti cam tartore pe drum numai sa te tina... Audi iti cere 26000 pt 1.8T (160CP-benzina ) dar dotari sub Laguna. Sincer eu as alege Laguna chiar daca AUDI e marca mea de suflet. Si e mult mai frumos decat laguna un A4 dar cu toate astea cele 4 inele isi cer tribut.
    0 0
  • despre Audi
    Pt. Alexxx: la Audi, pretul de PORNIRE este ala unde la Laguna se termina! si nu ai nici macar jante de aliaj sau oglinzi electrice... daca tu iei A4 cu mai putin de 30000 de oiro, cred ca ai manivele la geamuri.
    0 0
  • Duel
    Sa lansat si Laguna,mai asteptam C5ul si apoi sa vedem lupta pentru suprematie si vanzari(Passat,Mondeo,Laguna,407,C5,Mazda6).Pacat ca Laguna sa lansat asa tarziu la noi.
    0 0
  • Frumos !
    Mie place ! Abia astept sa vad vinzarile. Si Citroen si Ford au oferta f. buna.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru