Laguna Black Edition, serie speciala in Franta

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 09.02.2009
Renault a lansat seria speciala Black Edition pentru modelul Laguna. Aceasta este disponibila exclusiv in Franta.

Renault a prezentat astazi seria speciala Black Edition pentru Laguna si Laguna Estate. Disponibila exclusiv in reteaua Renault din Franta, noua editie speciala se distinge de restul gamei Laguna mai ales prin vopseaua exterioara, prin pachetul de imagine sport si prin pachetul Confort disponibil la interior.

Astfel, cei care vor alege Laguna Black Edition vor putea sa opteze pentru una dintre nuantele Negru Nacre, Cenusiu Ardoise, Cenusiu Eclipse sau Cenusiu Platine, pachetul cu look GT constand intr-un spoiler frontal sport, masca neagra pentru faruri, jante de 16 inch din aluminiu si din alte echipamente suplimentare a caror valoare normala este de 2000 de euro.

Laguna si Laguna Estate Black Edition vor fi disponibile exclusiv in versiune dCi 110 CP Eco2 si dCi 130 CP, pretul francez plecand de la 25800 de euro pentru varianta berlina.

via | Caradisiac

Comentarii (6)

  • catalnux
    LBE
    Foarte aratooasa!
    0 0
  • ...
    Destul de frumoasa fata de modelul anterior care e praf.... am impresia ca stopurile-s de pe ML sau seria 1 is cam nehotarat:)
    0 0
  • as
    arata fff bine dupa mineeee
    0 0
  • ma lasi
    ooo, sa fim seriosi , laguna black edition , ca si cum ai denumi o solenza gtxr type s, e o masina de familie cu care itzi plimbi inclusiv cainele , cui ii pasa de black edition.

    O zi buna !
    0 0
  • mda
    Mama ce frumoasa e !
    0 0
  • marius
    FRUMOASA E
    NORMAL CA IN ATATIA OAMENI SE NIMERESTE SI UN IDIOT ANTIRENAULT........E SUPERBA MASINA.......FOARTE ARATOASA
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru