Laguna Coupe, in Romania din aprilie 2009

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 02.09.2008
Noul Laguna Coupe va fi lansat si in Romania in anul 2009, cand va fi adus si noul model Megane.

Esential

17.900 de euro este pretul de pornire al noului sedan Laguna in Romania.

Renault va lansa noul Laguna Coupe in Romania in aprilie 2009, an in care va fi introdusa pe plan local si a treia generatie Megane, a declarat pentru Mediafax directorul de marketing al Renault Romania, Rafael Treguer.

Oficialul Renault nu a avansat o data mai exacta privind lansarea Megane 3 in Romania, insa a precizat ca la Salonul Auto de la Paris vor fi prezentate variantele cu trei si cinci usi ale modelului.

In ceea ce priveste pretul de pornire al noului Laguna Coupe in Romania nu se cunosc inca date oficiale.

Renault Romania a lansat in luna martie a treia generatie a modelului Laguna sedan, cu preturi cuprinse intre 17.900 euro si 25.900 euro cu TVA inclus.

Via | Mediafax

Comentarii (12)

  • wtf!!! eu am vazut in curtea de arges un laguna coupe acum 1 sapt si am ramas masca! pur si simplu nu stiam de aparitia acestui model! stie cineva dc e in teste pe la noi ???din spate semana cu un a-m! posesor de masina italiana ,pe care o consider frumnoasa, va jur ca asta este superba!!!!
    0 0
  • da asa e
    In zona Pitestiului am vazut cam tot ce urma a fi lansat : sandero, noul kangoo, laguna coupe etc. Noul kangoo l-am vazut chiar acum 2 zile pe transfagarasan spre curtea de arges. le testeaza si pe aici la greu am observat :)
    0 0
  • Webermann
    Hmmm...
    Din fata pare mai stilizata decat versiunea sedan, aia e chiar oribila. Daca arata ca in foto e ceva, desi aminteste de Hyundai Coupe foarte mult, depinde si din spate cum o sa fie.
    0 1
  • Arata bine
    E super masina, din pozele vazute pana acum, sa insemne asta ca Renault isi revine dpv al designului, renunta ei la monovolume? Ca o gluma, acum vre-o 3 luni un prieten spunea ca se asteapta ca noul Laguna coupe sa fie un Scenic cu 3 usi, iar motorul sub scaunele din fata :)
    0 0
  • Daniel
    Toate se vad in Pitesti
    Tot ce trebuie sa lanseze Renault in Romania se testeaza in Arges si mai ales in Pitesti. Koleos l-am vazut prin Pitesti acum 3-4 luni.De kangoo m-am saturat si da Laguna Coupe e superba.Am ramas masca cand am vazut-o in trafic ( noroc ca nu conduceam ). :))
    1 0
  • andrei
    laguna
    primul renault care imi place si pe care kiar il vreau
    ma intreb ce preturi vor practica, va fi oare vro versiune sub 20K de euro?
    imi place ..are un fund..kiar sexy, e mult mai bine stilizata de cat laguna 3 sedan sau SW care e kiar urata, sau .... nah .. e o kestie de gusturi
    0 0
  • julian
    produse renault
    hai sa va spun parerea mea despre produsele renault...
    am condus clio, megane si laguna... pentru primele 2 toate modelele scoase la zi, pentru laguna doar penultimul...
    fratilor, sunt de kkt. sa le luam pe rind:
    clio - ei bine, masina asta dupa 5000 de km (cinci mii, nu am uitat un 0!) scirtiie din toate incheieturile, ii bat bucsile pe spate, nu i se mai inchide bine portbagajul, usile trebuiesc trintite, asta chiar din prima zi am remarcat, service-ul este de tot kktu', te fura de piese, si chiar de ulei.
    megane, ei bine cu asta am mers pina la 12000 pina sa prezinte cam aceleasi simptome ca si clio, bordul face urit rau daca mergi cu motorul subturat, ai impresia ca nu se mai tine in suruburi... am un coleg caruia i-a cazut usa din stg spate, la propiu, tineti minte cum reglam pe vremuri usile la Dacia antica cu imbusu'? ei bine, la jafu' asta am facut la fel. 5 stele eurokkt? sa mor io am o prietena care a fost arsa de airbag cind s-a deschis, ce proasta ca nu i-a dat in judecata!
    - laguna... ei bine, chestia asta este nava amiral la propiu... nu-i de mirare ca o gasiti pe mobile.de la 7500 de euro full option vechime max 3 ani. am condus una cu piele... deci full de full cum zic tigovetzii... fratilor, primele 3000 de km a fost parfum... apoi a inceput sa aibe probleme cu servodirectia... mi se parea mie ca merge tot mai greu... in cele din urma a cedat... dupa 15000 am schimbat cutia de viteze... nu va mint, sa mor io... dupa inca 20000 am mai schimbat-o odata... nu va spun cit a costat prima data ca au zis ca a fost vina mea ca cica am stil sportiv... dupa 15000 km... a doua oara era sefu' sa-i dea in judecata si au facut-o pe garantie...
    nu stiu care-i prostu' care vrea sa isi cumpere asa ceva, dar eu cind aud de renault ma ia cu furnicaturi...
    0 2
  • julian
    revin cu o mica completare
    va zic sincer...
    lucrez pentru o fm mare, internationala, pe masura ce am avansat in functie mi-au fost date masinile astea... nu incerc sa va zic ca cumparati germane, sincer io mi-as lua japoneze, iar in ultima vreme coreene ca-s la fel de bune... am mers si cu peugeot si nu am de ce sa ma pling, iar citroenurile sunt OK, nu am condus italiene, de nicun fel asa ca nu am ce sa zic de ele...
    doar sa nu aud de renault.
    0 0
  • e super tare da nu a fost lansata in martie
    0 0
  • HondaFan
    lol
    botul e aproape identic cu Fiat Coupe ;) de fapt...e copia fiatului coupe :| sau poate mi se pare...
    0 1
  • mda
    da, julian, deci a cazut usa spate si cred ca ai ramas si cu volanul in mana si ..esti sigur ca ai schimbat doar 2 cutii? si cand te-ai uitat mai atent avea si rotile de lemn, dumnezeule ce pacoste de masina....omule, hai sa fim seriosi, nu ai credibilitate daca ai dat-o pe....sa mor eu :)
    1 0
  • Marian
    incredibil
    Julian,eu cred ca habar nu ai ce este o masina; cum poti scrie asemenea aberatii? Esti chiar penibil, nu crezi? Te rog, du-te la porsche service cu masina pe care ti-o doresti tu,pentru ca sigur nu ai una, sa vezi acolo frumusete. Bafta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru