Lamborghini a lansat noua colectie de accesorii de iarna

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 20.10.2009
Constructorul italian a lansat o colectie personalizata de accesorii de iarna, inspirate de modelul Lamborghni Gallardo LP550-2 Valentino Balboni.

Ca in fiecare an, Lamborghini pregateste un set de accesorii si elemente decorative pentru perioada Craciunului. Constructorul din Sant'Agata Bolognese a ales ca inspiratie pentru editia de anul acesta modelul Gallardo LP550-2 Valentino Balboni, lansat la mijlocul verii in cinstea pilotului de teste cu acelasi nume.

Colectia de Craciun include printre altele lumanari si globuri ceramice pentru pomul de iarna, disponibile in culorile Blue Caelum si White Monocerus, doua dintre cele opt nuante pentru care clientii pot opta atunci cand isi aleg editia limitata a modelului amintit mai sus.

Lista de accesorii include si doua tipuri de calendare, unul pentru birou si unul pentru perete. Colectia de iarna este completata de o serie de haine pentru iarna si de tricouri inscriptionate.

via | Zercustoms

Comentarii (4)

  • Sunt total dezamagit.........ma asteptam la mult mai complex din partea Lambo!
    1 0
  • vaiiiiiii
    ma gandeam ca fac si ei un capac de W.C. cu incalzire pt cei de la tara........
    0 1
  • CASCO
    Daca globurile alea vin cu asigurare CASCO, atunci poate merita.
    0 0
  • Parerea mea este ca doar un admirator inrait al acestei firme si-ar pune pe Bradul de Craciun globuri cu Lamborghini.Da-l dracu de spirit al Sarbatorilor de iarna...
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru