Lamborghini dezminte zvonurile privind soarta lui Estoque

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 24.03.2009
Oficialii Lamborghini au dezmintit zvonurile care anuntau renuntarea la productia lui Estoque.

Dupa ce presa internationala a vuit ieri din cauza unei presupuse decizii a directorilor Lamborghini de a renunta la producerea modelului Estoque, oficialii marcii din Sant'Agata au dezmintit acest zvon. Pe langa asta, acestia au subliniat faptul ca nu au declarat niciodata in mod oficial ca vor produce Estoque.

Potrivit oficialilor Lamborghini, modelul Estoque este inca subiectul unui studiu de fezabilitate. In urma acestui studiu, Lamborghini va hotara daca va produce acest model. Directorul de marketing al companiei Lamborghini, Manfred Fitzgerald, a declarat ca zvonurile privind renuntarea la productia lui Estoque sunt "cat se poate de departe de realitate". Oficialul Lamborghini a recunoscut ca va exista o intarziere semnificativa pana cand se va lua o decizie care va hotara soarta lui Estoque.

Via | InsideLine

Comentarii (3)

  • ba da reveniti-va odata...
    ...sau cum se toarna stiri la kil : lamborghini anunta, lamborghini dezminte, lamborghini p.... ma-sii, sa se umpla pagina cu ceva! nesimtitii dracului ce sunteti!
    0 0
  • @ eu
    bai obositule....revino-ti...
    0 0
  • @unu
    ce-ai zis ma stricatule? vezi-ti de saracia ta si nu mai fa comentarii destepte!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru