Lamborghini lansează ediţia specială Gallardo Singapore

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 20.02.2011
Constructorul Lamborghini a creat o ediţie specială a lui Gallardo pentru statul-oraş Singapore. Aceasta a fost produsă cu ocazia împlinirii celor zece ani de când italienii au păşit în statul asiatic.

Anul acesta se împlineşte un deceniu de când constructorul italian de supercar-uri Lamborghini a poposit în Singapore. Drept recunoştintă, oficialii constructorului din Sant'Agata Bolognese s-au decis să creeze o ediţie specială a lui Gallardo dedicată statului asiatic. Modelul va fi disponibil în culorile alb sau negru, iar pe partea laterală designerii italieni au trasat o linie roşie.

Sub capotă se regăseşte propulsorul V10 de 5.2 litri capabil să producă 550 de cai putere şi care dezvoltă un cuplu motor maxim de 540 Nm. Mulţumită acestuia, sprintul de la 0 la 100 se realizează în 3.9 secunde, iar viteza maximă se opreşte la 320 km/h. Proiectul a durat trei luni, iar Melvin Goh, directorul executiv Lamborghini Singapore, este cel de la care a pornit totul.

Cele zece exemplare ale lui Gallardo Singapore au fost deja vândute. Mai mult decât atât, oficialii italieni vor organiza odată cu prezentarea ediţiei speciale şi o strângere de fonduri. Banii adunaţi în acea zi vor mege către studenţii din Singapore care nu au condiţii de viaţă decente.

Via | Lamborghini

Comentarii (1)

  • bestiala
    superba
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru