Lamborghini Murcielago cu gena de invingator

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 24.07.2009
Specialistii de la Reiter Engineering, cu o vasta experienta in motorsport, au cautat sa ofere publicului un Murcielago mai individualist, cu gena de invingator.

Recunoscuti pentru succesele lor din motorsport si pentru istoria indelungata in acest domeniu, cei de la Reiter-Engineering au vrut sa ofere fanilor si o demonstratie a experientei dobandite pe circuit. Asa a luat nastere Reiter Lamborghini Murcielago Strada, inspirat de predecesorul sau Reiter Murcielago R-GT.

Supercarul italian a primit o serie de accesorii noi, toate fabricate din fibra de carbon: extensia spoilerului fata, deflectorul posterior si eleronul. Interiorul a fost captusit si el cu piele Alcantara iar scaunele standard au fost inlocuite cu unele sportive, de tip scoica.

Specialistii de la Reiter nu au uitat insa nici de sistemul de evacuare pe care l-au inlocuit cu unul mai performant. Suspensia a primit si ea o setare noua, dezvoltata in cadrul curselor la care echipa a participat. Jantele au fost si ele inlocuite si gazduiesc acum un set nou de frane, create special pentru circuit.

via | Zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru