Lancia celebreaza 100 de ani

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 08.05.2006
Cu prilejul aniversarii varstei de 100 de ani, italienii de la Lancia fac cadou clientilor sai un pachet special pentru trei dintre modelele gamei.

Centenariul Lancia este o buna ocazie pentru constructorul italian de a-si promova inca o data produsele. Astfel, trei dintre modelele din actuala gama Lancia au primit cadou cate o editie speciala, denumita Collezione Centenario.

Ypsilon, Musa si Thesis primesc sigla centenara Lancia, o data cu o serie de imbunatatiri la pachet. Pentru Ypsilon si Musa, logo-ul centenar (care se gaseste pe montantul central) se poate aplica pe orice versiune din gama si consista intr-un pachet de echipare care contine elemente de decor revizuite si jante de 16 inch.

In cazul lui Thesis imbunatatirile sunt mult mai speciale, acestea incluzand piele de culoare rosie la interior si jante de 18 inch care completeaza noile culori disponibile (nuante de gri si negru) pentru caroserie si motorul JTD de 2.4 litri si 185 de cai putere.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru