Lansarea viitorului Saab 9-5 nu va fi amanata

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 09.01.2009
Desi existau zvonuri potrivit carora Saab ar putea amana lansarea viitorului 9-5, se pare ca dezvoltarea modelului suedez decurge conform planului.

Desi criza economica a dus la speculatii privind viitorul noii generatii Saab 9-5, se pare ca suedezii nu isi fac atat de multe griji. Procesul de dezvoltare decurge, se pare, conform planului, iar noul model este asteptat sa debuteze in decursul acestui an in faza de concept. Pana atunci insa, Saab va oferi publicului ocazia de a se bucura de actualul 9-5 intr-o editie speciala botezata Griffin Edition.

Cele mai noi informatii despre viitorul sedan al suedezilor provin de la un dealer din America, care vinde modelele scandinavilor de peste 20 de ani. Potrivit acestuia, Saab 9-5 a inceput deja testele si respecta deadline-urile fixate la inceputul procesului de productie.

Schita publicata in vara anului trecut promite legaturi tot mai stranse intre modelul constructorului suedez si industria aviatica, de unde designerii scandinavi se inspira. Pana la lansarea oficiala a modelului Saab mai are insa de infruntat oficialii GM, care se gandesc sa renunte la subsidiarul european din motive financiare.

Ramane de vazut care va fi decizia lui Rick Wagoner si a echipei condusa de acesta.

via | Autoblog

Taguri: 9-5, Concept, Saab, sedan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru