Latvala castiga shakedown-ul in Raliul Turciei

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 12.06.2008
Finlandezul de la BP Ford a reusit o evolutie fantastica in prologul Raliului Turciei, unde si-a devansat toti adversarii.

In acest sfarsit de saptamana se va disputa in Turcia etapa a 8-a din Campionatul Mondial de Raliuri. Astazi, organizatorii Raliului Turciei au programat startul neoficial in etapa cu numarul 8 din sezonul actual din WRC.

Bolizii Ford s-au dovedit a fi cei mai rapizi in shakedown, unde primele trei locuri au fost ocupate de doua WRC-uri de la BP Ford si unul de la Stobart.

Tanarul finlandez de la BP Ford, Jari-Matti Latvala a fost cel mai rapid in prologul etapei din Turcia, fiind urmat la 2 secunde de Gigi Galli si la 4 secunde de coechiperul sau, Mikko Hirvonen.

Campionul mondial si marele favorit din Turcia, Sebastien Loeb, a avut o evolutie dezamagitoare, fiind pozitionat abia pe locul 5 la mai bine de 5 secunde de Latvala.

Taguri: WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru