Latvala iese din lupta pentru Raliul Iordaniei

De Robert Gherghe
Publicat Duminica, 27.04.2008
Mikko Hirvonen si Dani Sordo sunt singurii piloti ramasi in cursa pentru castigarea Raliului Iordaniei.

Inceputul ultimei zile a Raliului Iordaniei a fost marcat de numeroase rastunari de situatii. Cei mai rapizi piloti in prima proba a zilei au fost finlandezii de la BP Ford, Mikko Hirvonen si Jari-Matti Latvala. Latvala a a preluat conducerea la general si a plecat primul in PS18.

Tanarul pilot finlandez a fost scos din lupta pentru victoria finala de ruperea suspensiei stanga-spate. Latvala a incercat sa repare defectiunea, chiar pe proba, dar ulterior suspensia a cedat din nou. Urmatoarele doua probe disputate in acesta dimineata (PS18 si PS19) au fost castigate de Sebastien Loeb, care a luat startul azi cu ajutorul regulei Superrally.

In urma celor desfasurate, finlandezul Mikko Hirvonen a fost principalul avantajat, trecand pe primul loc la general si luand un avans de 7.7 secunde fata de spaniolul Dani Sordo. Lupta pentru victoria finala se va disputa intre cei doi.

Defectiunea suferita de Latvala l-a aruncat pe locul 8 la general. Locul sau pe podium a fost luat australianul de la Subaru, Chris Atkinson, care insa nu mai poate emite pretentii la victorie in conditiile in care are o intarziere de peste 3 minute.

In zona punctele se mai gasesc Henning Solberg, Matthew Wilson, Federico Villagra si Khalid Al-Qassimi.

Taguri: WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru