Latvala pierde teren in Raliul Mexicului

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 02.03.2008
Jari-Matti Latvala a pierdut contactul cu Sebastien Loeb dupa cea de-a 13-a proba speciala din Raliul Mexicului.

O problema la motor l-a costat pe Jari-Matti Latval aproximativ un minut in PS13 din Raliul Mexicului. In urma acestei defectiuni, finlandezul a coborat pe locul 3 in clasamentul general, in spatele lui Chris Atkinson, fiind la peste un minut in spatele liderului Sebastien Loeb. Latvala a reusit insa sa remedieze problema pana la inceputul PS14, fiind astfel capabil sa continue raliul.

Nu la fel de norocos a fost Mikko Hirvonen, intrucat masina Ford Focus pilotata de el a avut o coliziune cu un bolovan situat intr-un viraj. In urma impactului, cauciucul dreapta-fata a fost grav deteriorat. In scurt timp, Hirvonen a schimbat roata, insa ulterior a constatat ca si cauciucul dreapta-spate pierde aer. In urma acestor probleme, Hirvonen a pierdut aproape 3 minute in PS12 si a cazut de pe locul 4 pe locul 5.

Intre timp, echipa Subaru a anuntat ca Petter Solberg va reveni in finala de duminica a raliului dupa retragerea sa din PS11. Masina pilotata de Solberg, Subaru Impreza, a avut defectiuni tehnice care l-au fortat pe norvegian sa ruleze cu viteza foarte mica pana la finalul PS11, pierzand astfel peste 4 minute.

Ulterior, echipa a decis sa retraga masina si sa o repare la service-ul din Leon. Solberg va fi penalizat cu 30 de minute pentru fiecare PS ratata, insa va putea castiga puncte in clasament pentru echipa sa, Subaru.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru