Latvala si-a avariat masina inaintea startului din Grecia

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 29.05.2008
Pilotul finlandez de la BP Ford a facut un accident in testele efectuate inaintea startului din Raliul Acropolis.

Jari-Matti Latvala, pilotul BP Ford, a tras o sperietura serioasa in aceasta dimineata, in testele premergatoare Raliului Greciei, a saptea etapa din Campionatul Mondial de Raliuri.

Latvala rula pe o proba de teste de 3.44 km cand a negociat gresit unul dintre virajele stranse ale traseului, lucru care a dus la distrugerea partiala a bolidului Focus RS WRC pe care il pilota. Masina a sfarsit intr-un copac si a fost serios avariata in partea dreapta-spate, dar din fericire atat Latvala cat si copilotul Miikka Anttila au scapat nevatamati.

Bolidul Focus RS WRC a fost dus in zona service-ului unde va fi reparata de catre mecanicii echipei BP Ford.

"Am tras o sperietura serioasa, dar acum sunt bine si sunt convins ca am scapat de ghinion pentru etapa aceasta", a spus Latvala. "Virajul m-a luat prin surpindere, a fost mai strans decat ma asteptam, iar masina a iesit de pe drum. Din fericire, distrugerile provocate nu sunt semnificative, cred ca echipa le va rezolva fara probleme", a incheiat pilotul finlandez.

Taguri: WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru