Lester a creat un kit estetic pentru Alfa Romeo MiTo

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 25.06.2009
Italienii de la Lester au creat un pachet estetic pentru Alfa Romeo Mi.To, care ii confera modelului italian agresivitatea prezentata de Mi.To GTA.

Tunerii italieni de la Lester au creat un pachet estetic pentru Alfa Romeo MiTo, care are scopul de a imita aspectul exterior al versiunii GTA a lui Mi.To. Italienii au adaugat o serie de elemente asemanatoare cu cele ale lui Mi.To GTA, precum si cateva elemente inspirate din modelul 8C Competizione.

Alfa Romeo Mi.To a primit un nou spoiler pentru bara fata, o priza de aer pe capota, un difuzor de aer pentru bara din spate si un set de praguri laterale umflate. Priza de aer de pe capota lui Mi.To nu are rolul de a raci motorul sau intercoolerul, ci a fost amplasata doar pentru a imita aspectul lui Mi.To GTA. Printre elementele aerodinamice care chiar au un rol functional, putem enumera spoilerul de pe luneta si difuzorul de aer integrat in bara spate.

Aripile din fata au primit doua fante de aer inspirate din design-ul lui 8C Competizione, iar Mi.To are un nou set de jante din aliaj, care au o dimensiune de 18 inch. Jantele au fost imbracate cu anvelope cu dimensiunea de 215/40, iar un sistem de suspensie sport H&R imbunatateste manevrabilitatea lui Mi.To.

Pentru un sunet mai sportiv, italienii au adaugat un sistem de evacuare sport de la Inoxcar. Din pacate pentru fanii lui Alfa Romeo, modelul Mi.To nu a primit modificari la motor din partea tunerilor de la Lester.

Via | Carscoop

Comentarii (4)

  • schumi
    Mda...
    Mi-ar cam place si mie una...:).
    3 1
  • "Priza de aer de pe capota lui Mi.To nu are rolul de a raci motorul sau intercoolerul, ci a fost amplasata doar pentru a imita aspectul lui Mi.To GTA" adica e facuta fix pt parvenitii imo de weekend ! bine ca au lipit si stiker cu trifoi quatrofoglio "sa vaza" lumea ce smecher esti NOT!
    2 1
  • e foarte frumoasa masinuta, are multi critici, dar pe viu arata foarte bine.ca orice alfa.
    2 2
  • @mowgli
    mai rau e ca are f multe critici si din partea fanilor :|
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru