Lexus aniverseaza 20 de ani de existenta

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 02.09.2009
Producatorul nipon Lexus aniverseaza 20 de ani de existenta si totodata 20 de la ani la lansarea primului sau model, LS400.

In urma cu 20 de ani, Toyota lansa marca Lexus, competitorul japonez pentru piata premium din SUA. Primul model al constructorului japonez a fost LS400, creat pe baza unui proiect care a debutat in 1983. Lexus a devenit cel mai bine vandut producator de automobile de lux din Statele Unite ale Americii, apoi a pornit sa cucereasca lumea, intrand pe piata a 68 de tari si teritorii din lume. Desi Lexus apartine de Toyota, divizia de lux a producatorului nipon a debutat in Japonia abia in anul 2005, fiind prima marca premium japoneza care intra pe piata interna.

Marca Lexus este cunoscuta pentru fiabilitate si satisfactia clientilor. Service-urile constructorului japonez sunt renumite pentru zonele de asteptare amenajate special pentru confortul clientilor. Clientii Lexus din Statele Unite ale Americii beneficiaza de tratament special in numeroase locuri, cum ar fi locuri de parcare exclusive la stadion si la diverse centre comerciale. Aceste locuri de parcare pot fi folosite doar prin prisma faptului ca detin un Lexus.

Via | Autoblog

 

Comentarii (2)

  • La multi ani!
    Lexus................va sade bine langa ACURA si INFINITI :)
    3 0
  • TZENU BMW
    asa-i asa-i
    asa-i LEE degeaba au tehnologie daca nau traditie k bmw mercedes chiar si audi nar avea ce sa faca intre bmw si merc da asta este audi a crescut mult in ultima decada
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru