Comentarii (4)

  • .marius.
    Lexus CT200h
    Arata foarte bine, e un exemplu de tehnologie in clasa sa, iar pretul se justifica.
    Totusi, din moment ce pretul e unul din cele mai spinoase aspecte in achizitia unei masini, cel putin in randul romanilor, eu as merge pe un 118d.
    3 6
  • lincon
    Naaaaaaaaaa....
    Tot mai bun un golf full opshion ( mai raman si ceva bani ) sau un bemweu seria 1... ce tot vin japonezii astia cu carutele astea de masini hibride sa ne invadeze noua Europa ??? nu ne lasa in pace sa dam muzik tare cu gemurile deschise si salam ragheton pe sistem turbo in nemtestile noastre ....
    Trebuie organizat un mare protest pe tema asta :)) ... oricum trebuie sa se trezeasca vre'unu sa zica ca Megane 3 e mai smecher.
    14 8
  • gigica
    Pai la banii aia imi iau un Megan RS cu 250CP si de restu ii fac tuning si bag benzina!!Si ascult la maxim inna.
    5 4
  • Text
    Destul de interesant aspectul noului Lexus ct200h,si sa nu mai zik ca este primul hatchback din lume care a primit propulsie hybrid,si la interior arata mult mai bn decat ceilalti rivali ai sai,are un plus de rafinament foarte delicat la interior .Din punctul meu de vedere Lexus ramane o marca de lux foarte rafinata fata de celelalte porcatii nemtesti care sunt praf la fiabilitate si durabilitate in timp (au demonstrato astfel testele din clasamentul TUV).Si sa nu mai zic ca scoate si un consum decent fata de motoarele termice care consuma si polueaza si mediul inconjurator ,masinile hybrid sunt un pas spre viitor.Bravo Japonezilor ca au inventat astfel de masini,si ....Felicitari celor de la Toyota sunt cei mai tari la ''a prteja mediul inconjurator''.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru