Lexus IS F, editie speciala pentru sarbatori

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 03.10.2007
Constructorul japonez Lexus pregateste o editie speciala de sarbatori a sedanului de performanta IS F.

Amatorii de senzatii tari intr-un sedan exclusivist se vor putea bucura in curand de o versiune speciala a modelului Lexus IS F. Editia speciala va fi botezata Neiman Marcus IS F Special Build Sedan si va fi disponibila chiar de sarbatori.

Numele editiei vine de la celebrul catalog Neiman Marcus dedicat exclusiv cadourilor pentru Craciun, catalog in care va aparea si modelul exclusivist. Doritorii vor trebui sa se grabeasca, constructorul japonez anuntand o editie limitata, de doar 50 de exemplare.

Cel mai rapid sedan Lexus este si unul din cele mai scumpe modele ale constructorului japonez, pretul sau fiind de aproximativ 68.000 de dolari. De aceea ne putem astepta ca editia speciala sa salte pretul standard cu cateva mii de euro.

Sub capota clientii vor gasi acelasi motor V8 de 5.0 litri care propulseaza sedanul de la 0 la 100 km/h in doar 4.9 secunde cu ajutorul cutiei automate cu opt trepte, botezata Sport Direct Shift. La interior, chiar si publicul cel mai pretentios va fi multumit de tapiseria fina cu cusaturi diferentiate, insertiile de piele alba si logo-ul F brodat pe tetiere.

Gadget-urile nu lipsesc nici ele, soferul fiind rasfatat cu sistemul audio profesional si arsenalul DVD. Siguranta va fi asiurata de sistemul VDIM (Vehicle Dynamics Integrated Management) si interfata bluetooth.

Cei care vor dori sa achizitioneze editia limitata vor putea sa parcurga si un curs de jumatate de zi la scoala de pilotaj Skip Barber Racing.

Comentarii (1)

  • same....ati avut ceva intarzieri
    http://www.autoblog.com/2007/10/02/neiman-marcus-special-build-lexus-is-f/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru