Li Nian, conceptul care lanseaza noul brand Honda

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 21.04.2008
Honda prezinta la Beijing conceptul care prefigureaza primul model al noului brand.

Honda a prezentat la Beijing, impreuna cu partenerul lor local, Guangzhou Honda Automobile, un nou concept intitulat Li Nian. Este vorba de un crossover compact care va deveni in 2010 primul model de serie al unui brand nou Honda.

Li Nian se traduce “subiect” din chineza si este numele provizoriu sub care este lansat conceptul. Noua marca Honda va inlocui divizia chinezeasca Guangzhou si va fi destinat initial pietelor emergente. Japonezii de la Honda preiau astfel modelul conationalilor sai de la Toyota care au lansat marca Scion si isi creeaza al treilea brand.

Acura ramane in continuare divizia de lux, iar Li Nian se pare ca vizeaza extrema cealalta, segmentul modelelor mai ieftine. Cat despre concept, cei de la Honda nu au dat prea multe detalii. Modelul axat pe acest prototip va fi un hatchback cu cinci usi si cel mai probabil va fi echipat initial cu un motor pe benzina de 1.8 litri.

Via | Motor Authority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru