Comentarii (8)

  • `
    care inceputul anilor 90? modelul asta a fost anuntat la mijlocul anilor 90 si si-a facut aparitia spre sfaritul anilor 90!!!
    1 0
  • super
    tobele is ceva incredibil de fapt toata masina.
    NAVA SPATIALA pe bune...........
    Am ramas socat
    0 2
  • CLK-GTR.
    Ca fapt divers: Din cele 5 exemplare de CLK - GTR cabrio construite , unul singur a avut volan pe partea dreapta si interior...roz. Acesta a fost special fabricat pentru Hassanal Bolkiah cunoscut si sub numele de Sultanul Bruneiului. Deasemenea, din cele 20 de CLK - GTR coupe fabricate, unul singur a avut volan pe partea dreapta si a fost construit special pentru acelasi om.
    Asa ca nu sunt doua CLK - GTR ,,oarecare".
    4 2
  • Pregatiti de decolare?
    O masina extraordinara din pct de vedere al performantelor, designului. Sa nu uitam totusi ca pe plan sportiv (motivul pt care a fost construita) a esuat lamentabil. Ultima oara cand am vazut masina asta ruland pe o pista, la LeMans, a decolat pur si simplu de pe circuit si a aterizat in copacii de pe margine. Recomand cumparatorilor ca inainte de a se urca la volan sa fi facut cursuri intense de pilotaj, in special sa puna accent maxim pe aterizari :))
    1 2
  • Vlad_tm
    pentru catalininux
    Masina pe care am vazut-o cu totii decoland pe pista de la LeMans era o varianta a acestei masini pregatita special pentru acea cursa. Masinile celelalte nu au avut nici o problema, castigand aproape toate cursele din sezon in nu stiu campionat.
    0 0
  • cataIinux
    Acela a fost un Mercedes - Benz CLR., succesorul GLK - GTRului.
    2 0
  • Le Mans
    Asa cum am spus, in varianta de strada este o masina extraordinara si sunt convins ca masina nu este la fel de brutala ca pt competitii. Este posibil sa o fi confundat (cumva varianta asta a concurat in DTM?), dar asta nu ne impiedica sa mai glumim ;)
    0 0
  • @bogg

    Si daca au fost ale sultanului, cu ce sunt mai speciale?
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru