Live Raliul Sardiniei: Loeb castiga PS5

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 16.05.2008
Pilotii WRC au luat startul pe a doua bucla a zilei din Raliul Italiei, desfasurat in Sardinia.

Dupa prima bucla a zilei de inceput in Raliul Sardiniei, pilotii Citroen s-au dovedit a fi cei mai rapizi. Astfel, campionul mondial, Sebastien Loeb, si castigatorul de anul trecut, Dani Sordo, s-au pozitionat pe primele doua locuri in clasamentul general.

Loeb a reusit sa puna la respect pe toata lumea dupa a doua speciala alergata de dimineata si sa stabileasca diferente de timp din ce in ce mai mari in clasamentul general al etapei. 

In aceste conditii, dupa PS3, francezul de la Citroen s-a instalat confortabil cu 22 de secunde avans in fruntea clasamentului. 

Competitia s-a reluat cu a doua bucla a zilei. Cel mai rapid pilot la revenirea pe probele speciale a fost Gigi Galli, italianul de la Stobart impunandu-se cu 1.5 secunde in fata lui Latvala in PS4. 

In acest moment, se desfasoara a 5-a proba speciala, Crastazza 2, cea mai lunga proba a raliului. Este aceeasi proba ca si PS2, doar ca se desfasoara in sens invers. Francezul Sebastien Loeb a avut o cursa fara greseala si a reusit sa castige inca o data proba cea mai lunga din Raliul Sardiniei (33.96 km).

Cvadruplul campion mondial s-a impus cu 3.5 secunde in fata lui Jari-Matti Latvala si a reusit sa mai castige 7.5 secunde lui Dani Sordo, locul 2 la general, si inca 11.5 secunde liderului clasamentului WRC, Mikko Hirvonen.

Taguri: WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru