Loeb, aproape castigator in Argentina

De Robert Gherghe
Publicat Sambata, 29.03.2008
Sfarsitul zilei secunde in Raliul Argentinei il pozitioneaza pe Sebastien Loeb pe primul loc, urmat de Solberg si Atkinson.

La sfarsitul zilei secunde in Raliul Argentinei lucrurile s-au limpezit in clasamentul general. Sebastien Loeb, Citroen Sport, are un avantaj lejer in clasamentul general si se indreapta catre a treia victorie a sezonului si a patra consecutiva in Cordoba.

Ziua a doua a fost marcata de evolutia incredibila a norvegianului Petter Solberg care a reusit sa castige patru probe speciale si a preluat locul secund in clasamentul general. Pe a doua bucla a zilei, norvegianul de la Subaru si-a adjudecat PS 14, PS16 si PS17, Loeb fiind singurul care s-a impus intr-o proba dupa-amaiza (PS15).

In aceste conditii, Chris Atkinson, coechiperul lui Solberg la Subaru, a anuntat ca renunta la lupta pentru locul doi si se multumeste cu locul trei. Pilotul australian a catalogat ca punctele sunt mult mai importante pentru echipa si nu merita sa riste acest lucru.

Pierzatorii zilei secunde au fost pilotii Stobart, atat Gigi Galli cat si Matthew Wilson fiind nevoiti sa se retraga din competitie. Aceasta situatie a facut loc coechiperului lui Loeb de la Citroen, Dani Sordo urcand pe 4.

Bolidul C4 WRC preparat de echipa privata PH Sport si care este pilotat de echipajul Conrad Rautenbach / David Senior a ajuns pe 5 la general.

Judecand dupa cele intamplate, echipajul Citroen format din Loeb si Elena are mici sanse sa piarda victoria cu patru speciale inainte de final. Pe locul secund la 1 minut si 20 de secunde s-a instalat confortabil Petter Solberg, iar pe 3 la 2 minute si 7 secunde Chris Atkinson, al doilea pilot Subaru.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru