Loeb castiga prima proba in Raliul Finlandei

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 01.08.2008
Pilotii Citroen au impus ritmul in prima proba a Raliului Finlandei, a 9-a etapa din WRC.

Pilotii Citroen s-au dovedit a fi cei mai rapizi in deschiderea Raliului Finlandei. Super-speciala Killeri, lunga de 2.06 km, a fost dominata de Sebastien Loeb si Dani Sordo.

Cvadruplul campion mondial, francezul Sebastien Loeb a terminat proba cu Citroen C4 WRC in 1 minut 20.5 secunde, fiind mai rapid cu cateva zecimi de secunda decat coechiperul sau, Dani Sordo.

Chris Atkinson de la Subaru si Mikko Hirvonen de la BP Ford au venit la 4 zecimi de secunda distanta. Solberg, Latvala si Urmo Aava au fost ceilalti piloti care s-au clasat foarte bine pe SS1 si au reusit sa piarda mai putin de o secun da fata de Loeb.

"Daca celelalte probe ale etapei se termina la fel, lucrurile vor fi minunate pentru mine. In seara asta prioritatea mea a fost sa nu fac greseli, sa nu pierd timp fata de rivali. Sa conduc in Finlanda de la inceput este un lucru bun, dar adevaratul raliu incepe abia maine", a declarat Loeb la finalul primei probe din Raliul celor 1000 de lacuri.

Taguri: WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru