Loeb conduce dupa prima zi in Argentina

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 28.03.2008
Prima zi in Raliul Argentinei a fost marcata de vremea extrem de neprielnica care a dus la abandonuri spectaculoase.

Update: Ultimele trei speciale ale zilei s-au terminat cu doua victorii in dreptul lui Latvala si una pentru Galli.  Sebastien Loeb nu a mai fortat dupa PS5, dar se mentinut extrem rapid pe speciale si si-a extins avansul in clasamentul general.

Liderul clasamentului intermediar in Raliul Argentinei, finlandezul Mikko Hirvonen (BP Ford), a fost nevoit sa se vada invins de conditiile grele de pe traseul specialei 5.

Primul in clasamentul mondial, Hirvonen a derapat de pe trasa ideala la 8 kilometri de finalul specialei si a lovit o piatra. Fordul sau nu a putut continua proba din cauza unei suspensii avariate.

In aceste conditii, Sebastien Loeb a preluat conducerea la general. Loeb a terminat primul in PS5, lasandu-i in spate la peste 10 secunde pe Gigi Galli si Dani Sordo.

Francezul de la Citroen conduce la general cu 1 minut 32 de secunde in fata lui Chris Atkinson si 1 minut 40 secunde in fata lui Petter Solberg. Urmatoarele locuri in clasamentul primei zile sunt ocupate de Galli, Sordo, Villagra, Wilson si Latvala.

Pe lista abandonurilor din prima zi se mai numara H. Solberg si P. Andersson.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru