Loeb: "Latvala este la fel de bun ca Gronholm "

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 25.03.2008
Sebastien Loeb, pilotul Citroen, a declarat ca principalul sau adversar din WRC este tanarul finlandez Jari-Matti Latvala.

Cvadruplul campion mondial, Sebastien Loeb, a declarat ca principalul sau rival din WRC a devenit Jari-Matti Latvala, care a ajuns sa fie la fel de valoros ca si Marcus Gronholm.

Liderul clasamentului general este Mikko Hirvonen, coechiperul lui Latvala la BP Ford, dar cel care a impresionat si a reusit sa-i puna probleme lui Loeb a fost tanarul finlandez de 22 de ani, promovat in acest an la echipa BP Ford in locul dublului campion mondial Marcus Gronholm.

Latvala a demonstrat ca este mai rapid decat Mikko si la fel de rapid ca Gronholm, daca nu chiar mai rapid. A trebuit sa dau tot ce am mai bun pentru a il invinge in Mexic si am avut sentimentul pe care il aveam cand ma duelam cu Marcus. Cat despre Mikko, lucrurile nu s-au schimbat in ceea ce il priveste. El a ramas numarul doi la Ford. Anul trecut nu era la fel de rapid ca Marcus, iar acum nu este la fel de rapid ca Jari-Matti”, a declarat francezul de la Citroen.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru