Loeb preia conducerea, iar Solberg abandoneaza

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 01.03.2008
Sebastian Loeb este noul lider in Raliul Mexicului, in timp ce Petter Solberg a fost nevoit sa abandoneze.

Campionul mondial Sebastian Loeb a trecut la conducere in Raliul Mexicului dupa un timp foarte bun realizat in proba speciala cu numarul 10, depasindu-l astfel pe Jari-Matti Latvala.

Latvala a terminat pe locul 3 in PS10, fiind cu aproape 5 secunde mai lent decat Loeb, ceea ce i-a permis francezului sa se instaleze in frunte cu un avans de 4.6 secunde.

De asemenea, si Petter Solberg si-a schimbat pozitia, cazand de pe locul 4 pe locul 7 din cauza unei probleme la transmisie. Masina pilotata de el, Subaru Impreza, a avut probleme cu 11 km inainte de finalul PS10, iar asta l-a costat in final aproape 4 minute. Solberg a incercat sa-si repare masina dupa aceasta proba speciala insa nu a fost capabil sa continue si a fost nevoit sa se retraga.

In urma abandonului lui Solberg, Mikko Hirvonen a urcat pe locul 4, la 45 de secunde in spatele ocupantului locului 3, Chris Atkinson.

Comentarii (1)

  • virgil stanciu
    loeb
    loeb nr one za best tatikul lor chel mai tare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru