Loeb se apropie de prima victorie in Raliul Finlandei

De Robert Gherghe
Publicat Sambata, 02.08.2008
Dupa doua zile de competitie, Sebastien Loeb conduce in fata lui Mikko Hirvonen in Raliul celor 1000 de Lacuri.

Sebastien Loeb si Mikko Hirvonen si-au aratat statutul de favoriti la castigarea titlului mondial de anul acesta din Campionatul Mondial de Raliuri. Cei doi rivali si-au confirmat valoarea si au tinut capul de afis in Raliul celor 1000 de Lacuri.

Startul pilotului francez de la Citroen, in Raliul Finlandei, s-a dovedit a fi de bun augur pentru campionul mondial. Pilotul Citroen a ocupat primul loc la sfarsitul primei zile, fiind secondat indeaproape doar de finlandezul Mikko Hirvonen, de la BP Ford.

Cei doi si-au continuat lupta si in cea de-a doua zi a Raliului Finlandei, impartindu-si practic victoriile pe probele speciale. Mai mult, cei doi s-au clasat in toate cele zece probe programate astazi in Finlanda doar la cateva secunde distanta unul de altul.

Singura inconstanta a zilei a fost trecuta in dreptul finlandezului Jari-Matti Latvala, care a revenit prin regula super-rally si a tulburat apele la varf, prin cateva victorii pe probele speciale.

La sfarsitul celei de-a doua zile din Raliul Finlandei, Sebastien Loeb conduce la general cu un avans de 18.2 secunde in fata lui Hirvonen.

Urmatorul pilot pozitionat in clasamentul intermediar este Chris Atkinson, australianul de la Subaru situandu-se la mai bine de 3 minute in spatele celor doi.

Pe langa batalia pentru victoria de etapa se mai duce o lupta stransa pentru locul 3, Sordo, Henning Solberg si Petter Solberg au sanse mari sa-l detroneze pe Atkinson.

Ultima zi din Raliul Finlandei programeaza inca trei probe speciale, care se vor dovedi decisive in configurarea clasamentului final si stabilirea liderului din WRC.

Taguri: WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru