Logan Break. Iminent.

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 19.09.2006
Viitoarea versiune break a modelului Logan, pe care Dacia o va lansa la Paris, a fost surprinsa la prezentarea "interna" oficiala. Un user al forumului reno.ro a publicat aceste fotografii.

Dupa seria de fotografii-spion si dupa fotografiile unui user al forumurilor daciaclub si reno, cele doua locuri de intalnire ale fanilor Dacia-Renault ne prezinta o alta surpriza, prin intermediul userului gidea2000, : patru fotografii surprinse, se pare, la seara speciala pentru dealeri pe care Dacia a organizat-o cu portile inchise si in cadrul careia a fost prezentata versiunea break a lui Logan. Detaliile de atmosfera (baloane, fumigene, tinute elegante) sunt principalul argument in sprijinul acestor afirmatii.

Desi fotografiile nu sunt foarte clare - ele au fost realizate, cel mai probabil, cu ajutorul unui telefon mobil - acestea infatiseaza ceea ce versiunile camuflate indicau de multa vreme. O masina pentru care spatiul a fost principalul punct de reper, pentru care concesiile estetice au reprezentat un amanunt semnificativ.

Dacia Logan Break va fi lansat la Salonul Auto de la Paris, de unde AutoMarket va va prezenta informatii si fotografii imediat dupa prezentarea oficiala.

Sursa foto: reno.ro

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru