Lotus Elise cu sfarsit tragic

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 02.05.2007
Din seria accidentelor exotice va prezentam un Lotus Elise care s-a dezintegrat pe o sosea din Texas. Acul kilometrajului a ramas blocat la 180 km/h.

Saptamana trecuta in Austin, Texas, Statele Unite, a avut loc un accident de circulatie grav in care a fost implicat un Lotus Elise. Masina a fost grav avariata iar soferul, din informatiile puse la dispozitie de politia locala, nu a supravietuit.

Nu se cunosc momentan cauzele accidentului dar se pare ca viteza excesiva a dus la pierderea controlului autovehiculului. Acul kilometrajului, dupa cum se poate observa si in imagine, s-a blocat la 120 de mile pe ora, adica 180 de km/h.

Comentarii (6)

  • confuza treaba
    as dori sa fac o precizare. 120 de mile/h sunt cam 193 km/h...dar acul de la vitezometru era mai jos de 120 de mile, mai precis cam 112-113 si at s-ar putea sa aveti dreptate....112 mile cam 180 de km/h....sa nu intelegeti gresit, aceasta nu ii o critica, doar o simpla precizare :D Salutare
    0 0
  • AndreiRN
    Lotus
    Lotus este o masina usoara si firava si impactul cu cam orice are rezultate grave. La 200+ de km/h pe doua roti simteam ca nu mai aveam contactul cu asfaltul datorita fortelor dinamice cu tendinta de decolare.
    0 0
  • ....
    probabil ca era prea cald si isi dorea o decapotabila
    0 0
  • interesant LA 180 S-A OPRIT ACUL DAR IN MOMENTUL IMPACTULUI....
    CE VITEZA A AVUT OARE PANA LA IMPACT?
    CU SIGURANTA PESTE 240 CALCULAND CAT A FRANAT....
    0 0
  • siemens
    lotus
    oricum si 240 si 220 sa fi avut si 180 cert e ca motoru e intact :D prietenii stiu de ce :)
    0 0
  • DanRadu
    :))
    'forte dinamice cu tendinta de decolare' Hahahahahhaa =)))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru