Lumma Design modifica BMW M6

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 27.07.2007
Tunerii germani de la Lumma au pregatit un kit botezat CLR 600 S pentru modelul de performanta BMW M6.

Dupa succesul obtinut de kiturile create pentru BMW M5 si M3, Lumma Design a recidivat cu un nou pachet de modificari pentru modelul de performanta M6. Noul kit, care poate fi aplicat pe orice model Seria 6, a fost botezat CLR 600 S si aduce modificari la nivel vizual dar si la nivelul motorului.

Aspectul vizual a capatat o nota mai agresiva prin schimbarea spoilerului frontal, prin aplicarea unor praguri laterale si prin adaugarea unui spoiler. Look-ul spate a fost imbunatatit si prin modificarea spoilerului care a primit o nou priza de aer.

Sub capota, kit-ul motorului include un nou compartiment al filtrului de aer din fibra de carbon, carcase colorate in rosu pentru valve, un nou sistem de evacuare si o imbunatatire a sistemului ECU.

Comentarii (5)

  • e trucata
    0 0
  • VyruSU
    E trucat capu` tau ma!
    0 0
  • Nu
    Urita in draci !!!!!!!
    0 0
  • belea
    tare rau frate am si io una
    0 0
  • tare
    arata mai bine decat seria de baza m6 ,, i mai sport mai agresiva ,ii cea mai faina masina de la bmw pacat cai limitata viteza la 250km/h era fain daca depasea 300 km/h. Mai mult imi place decat mercedes sl amg
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru