Lupta stransa pentru un loc in finala Rally Show

De Robert Gherghe
Publicat Sambata, 03.11.2007
Cei mai buni piloti s-au intalnit la Sibiu pentru a se confrunta. Vezi galerie foto!

Ceea ce se poate intitula "cursa campionilor" in versiune romaneasca s-a desfasurat astazi pe circuitul de rally cross de la Sibiu. Show-ul de raliu a inceput cu o demonstratie intre un Citroen C2R2 si un Renault Clio RS, dupa care au intrat campionii la lucru.

Rand pe rand, Claudiu David, Titi Aur, Mihai Leu, Dan Girtofan, Marco Tempestini, Jarko Miettinen sau Bogdan Marisca si-au inceput reprezentatia in competitia de la Sibiu. Rally cross-ul de la Sibiu prezenta un traseu greu, afectat de ploaia din zilele precedente. Primele iesiri pe circuit au adus dificultati experimentatilor piloti, care trebuiau sa concureze pe un traseu dominat de noroi.

Maiestrii acestui tip de traseu si-au aratat coltii inca de la inceput. Este vorba despre Titi Aur, Marco Tempestini si finlandezul Jarko Miettinen care au optinut cei mai buni timpi in mansa intai.

Unele vedete romanesti, cum ar fi Dan Girtofan, noul campion national, Claudiu David, singurul pilot roman din WRC, Bogdan Marisca si Mihai Leu s-au adaptat mai greu pe prima parte a competitiei. 

Pe masura ce traseul se usca, timpii pilotilor au devenit tot mai buni, remarcandu-se aceiasi Titi Aur, Marco Tempestini si Jarkko Miettinen.

Finlandezul a reusit sa se obiesnuiasca tot mai mult cu masina, un Mitsubishi Lancer Evo IX, si cu traseul si a fost singurul pilot care a reusit sa coboare sub 1 minut si 50 secunde pe un tur complet de circuit

Cei trei au reusit sa se califice in semifinale, unde printr-o evolutie buna in a doua parte a competitiei a ajuns si Bogdan Marisca. Sortii au decis ca in semifinale confruntarile sa se dispute intre Marisca si Miettinen respectiv intre Titi Aur si Tempestini.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru