LuXC90

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 16.05.2006
Volvo a considerat ca potentialul lui XC 90 nu este mult mai mare decat ofera in acest moment modelul suedez. Astfel s-a creat versiunea Executive, care ii va multumi pana si pe cei mai pretentiosi clienti ai nordicilor.

Daca ieri am vorbit despre problemele pe care le are Volvo, astazi avem cuvinte de lauda pentru constructorul suedez. Si nu numai noi, ci si iubitorii de prim rang ai marcii.

Asta pentru ca scandinavii au prezentat astazi versiunea “Executive” a modelului XC90. Bogat in datari si elegant ce aparitie, noul XC90 incearca sa aduca un nou val de eleganta in cazul unei masini deja cunoscute pentru tactul sau. La exterior, cele mai evidente plusuri sunt reprezentate de cromul prezent pe montanti. In habitaclu, cei de la Volvo au imbunatatit atmosfera de lux si sportivitate oferind piele de cea mai buna calitate si un design revizuit al instrumentarului de bord.

Sa vedem insa punctual noutatile care fac viata mai buna la bordul luxosului XC90 Executive. Daca in tunelul central poate fi inserat un frigider, pasagerii din spate vor beneficia de sistemul Rear Seat Entertainment. Acesta cuprinde un sistem DVD cu monitoare inserate in tetierele scaunelor din fata si conectori pentru utilizarea altor periferice (cum sunt jocurile video, camerele de luat vederi sau deja obisnuitul i-pod).

Din punct de vedere mecanic, Volvo vine cu o premiera, un motor de 3.2 litri care scoate 238 CP si 320 Nm. La extreme se pozitioneaza un V8 de 4.4 litri care permite un maxim de 315 cai putere si 440 Nm sau, pentru cei care nu apreciaza consumurile imense, un Turbodiesel de 2.4 litri, 185 CP si 400 Nm cuplu maxim.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru