Mansory a "Renovatio" Mercedes McLaren SLR

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 07.04.2008
Casa de tuning Mansory a prezentat versiunea proprie a modelului Mercedes McLaren SLR - Renovatio.

La doar cateva zile de la anuntul inchiderii productiei la supercarul exclusivist Mercedes McLaren SLR , casa de tuning Mansory a realizat o versiune personala, denumita “Renovatio”, a celebrului model de inalta performanta.

Mansory a intreprins modificari designul exterior, a upgradat motorul cu un nou supraalimentator si a restlizat interiorul. Prima sarcina care le-a revenit inginerilor tunerului german a fost reducerea greutatii modelului SLR. Pentru acest lucru, au fost inlocuite numeroase componente cu unele fabricate din materiale usoare.

Spre exemplu, Mansory a implementat jante forjate de 20 inch, iar multe componente ale modelului au fost schimbate cu substituite din fibra de carbon. Cea mai considerabila modificare adusa designului exterior este efectuata la partea frontala. Vorbim despre un nou spoiler fata, care integreaza prize de aer gigant, menite sa distribuie circulatia aerului asa incat apasarea aerodinamica sa fie cat mai eficienta.

Kit-ul aerodinamic continua cu noile praguri laterale si noul spoiler in partea anterioara, dotat cu defectoare pentru a spori forta de apasare pe puntea spate.

Redesignul conceput de Mansory aduce un look mult mai agresiv si mai sportiv modelului SLR.

Supraalimentatorul ajustat propulsorului din dotare, V8 de 5.5 litri si 626 CP, a ridicat puterea modelului pana la 700 CP, in conditiile in care cuplul maxim a ajuns la 880 Nm. Modificarile operate de casa germana a rescris cifrele performantelor la 340 km/h viteza maxima si acceleratie de la 0 la 100 km/h realizabila in 3.6 secunde.

Nu trebuie uitate ajustarile efectuate de Mansory la interior, unde au implementat componente din fibra de carbon si tapitarie din piele. De asemenea, noul SLR dispune de pedalier din aluminiu si vopsea sspeciala care imita poleitul cu aur.

Via | MotorAuthority 

Taguri: McLaren, Mercedes, SLR

Comentarii (2)

  • AndrSLR
    Fantastic !
    Absolut fantastic! Nu gasesc cuvinte !!!
    1 0
  • paperboyro
    da. are vopsea sspeciala.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru